Language Center - menu close button
teacher image
 • Δέσποινα Γριβάκη

  Η Γριβάκη Δέσποινα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ξεκίνησε το πρόγραμμα τον σπουδών της στην Αγγλία τον Οκτώβριο του 1998 και ολοκλήρωσε τον Σεπτέμβρη του 2002. Τον Ιούνιο του 2001, της απονεμήθηκε το Πτυχίο θεωρητικών επιστήμων με ειδίκευση στην Αγγλική Παιδεία και στις σπουδές ξένων γλωσσών, Αγγλικής φιλολογίας. Σήμερα παρακολουθεί ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα ψυχολογίας (MSc in Psychology).

  Κατέβασε το βιογραφικό
 • Γιώργα Δήμητρα

  Γιώργα Δήμητρα Η Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι αριστούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στον τομέα της λογοτεχνίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, συμμετείχε στο πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus plus φοιτώντας για τρεις μήνες στο Οxford Brookes University στην Οξφόρδη της Αγγλίας. Το 2019, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της πάνω στην αγγλόφωνη λογοτεχνία και τον πολιτισμό λαμβάνοντας μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης «Το Ελληνικό Στοιχείο στην Αγγλόφωνη Λογοτεχνία». Έχει παρακολουθήσει συνέδρια λογοτεχνίας καθώς επίσης και σεμινάρια πάνω στην διδακτική της αγγλικής. «Δεν γίνεται κανείς παιδαγωγός με τη μελέτη της παιδαγωγικής, έστω και από εξαίρετα βιβλία, λιγότερο ακόμα, από διαλέξεις περί Ψυχολογίας του παιδιού και Παιδαγωγικής. Κάθε παιδευτική ενέργεια αρχίζει με το χτίσιμο ενός εσωτερικού κόσμου μέσα στα δικά μας τα στήθη.» - Έντουαρντ Σπράνγκερ

 • Κομπολάκη Κατερίνα

  Κομπολάκη Κατερίνα Η Κατερίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Η εκμάθηση των Αγγλικών ήταν έκδηλα ελκυστική ήδη από μικρή ηλικία αλλά και το έργο της διδασκαλίας εν γένει της ασκούσε μια ιδιαίτερη γοητεία. Είναι πτυχιούχος Φιλολογίας και κάτοχος άδειας διδασκαλίας της Αγγλικής. Στο ενεργητικό της εντάσσονται ποικίλα σεμινάρια/ημερίδες εκπαίδευσης. Έχει εκπαιδευτεί για τη Διάγνωση Μαθησιακού Προφίλ και για τις Δεξιότητες Οργάνωσης Μελέτης, Αυτοεκτίμηση & Συναισθηματική Μάθηση. Η ενσυναίσθηση και το προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε μαθητή είναι τα εφόδια του σύγχρονου «δασκάλου». “Do not train a child to learn by force or harshness; but direct them to it by what amuses their minds, so that you may be better able to discover with accuracy the peculiar bent of the genius of each”. – Plato “Μην κάνεις χρήση βίας στη διδασκαλία των παιδιών” αλλά να τ’ ανατρέφεις με παιχνίδια για να μπορέσεις και εσύ να διακρίνεις ακόμα περισσότερο αυτό για το οποίο το καθένα τους είναι γεννημένο”.- Πλάτων

 • Ioanna Okundigie

  Ioanna Okundigie Η Ioanna Okundigie  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με καταγωγή από το Μπενίν της Νιγηρίας. Ξεκίνησε το πρόγραμμα σπουδών της πληροφορικής στην Αθήνα. Από 2011 μέχρι το 2014 με ειδικότητα ως τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής έχοντας την Αγγλική γλώσσα ως μητρική. Έπειτα ανέπτυξε μεγάλο ενδιαφέρον για την διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας και ολοκλήρωσε την σειρά του προγράμματος DipTESOL έτσι να είναι σε θέση να διδάσκει την Αγγλικά. Αγαπάει παρά πολύ τα παιδιά και να δουλεύει μαζί τους. «Education is not the filling of a pail, but the lighting of a fire. William butler.» (Η εκπαίδευση δεν είναι γέμισμα ενός δοχείου αλλά άναμμα μιας φλόγας).

 • Μαρία Βλαστάκη

  Μαρία Βλαστάκη Η Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων και δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του τουρισμού από το 2002 έως 2018. Το 2005 απόκτησε το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Certificate of Proficiency in English του Πανεπιστημίου του Michigan και παράλληλα αποφάσισε να ασχοληθεί με τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας, κάνοντας τις ανάλογες σπουδές. Από το 2018 ασχολείται επαγγελματικά μόνο με τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας καθώς την κέρδισε η" μαγεία " της διδασκαλίας ξένων γλωσσών και η αγάπη για τα παιδιά . Πιστεύει πως με υπομονή ,επιμονή και αγάπη τα παιδιά μαθαίνουν πάντα . The object of teaching a child is to enable him to get along without his teacher. ~ Elbert Hubbard

 • Μαρίνα Μαυραντωνάκη

  Μαρίνα Μαυραντωνάκη Η Μαρίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σε μικρή ηλικία αισθάνθηκε μεγάλη αγάπη για τις γλώσσες και αποφάσισε να σπουδάσει την επιστήμη της μετάφρασης στο τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, απ’ όπου αποφοίτησε το 2020. Το 2022 ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Διδακτικής Επάρκειας του ίδιου τμήματος. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια ειδίκευσης πάνω στον Υποτιτλισμό και στην Ηλεκτρονική Λεξικογραφία. Είναι κάτοχος πιστοποιητικών γλωσσομάθειας της αγγλικής, της γαλλικής και της ισπανικής γλώσσας ενώ σήμερα φοιτά στην Σχολή Ξεναγών Κρήτης. “You live a new life for every language you speak. If you know only one language, you live only once.” «Με κάθε γλώσσα που μιλάς ζεις και μία νέα ζωή. Αν ξέρεις μόνο μία γλώσσα, τότε ζεις μόνο μια φορά».

 • Μαρία Σωμαράκη

  Μαρία Σωμαράκη Η Μαρία Σωμαράκη ολοκλήρωσε τις πτυχιακές της σπουδές BA (HONORS) Management, MA in TESOL στην Αγγλία και τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Αμερική. Έχει εργαστεί με επιτυχία στην εκπαίδευση στην Αγγλία, την Άπω Ανατολή και την Ελλάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αγαπάει την εκπαίδευση και χαίρεται με τις επιτυχίες των μαθητών της.

 • George Maladakis

  George Maladakis I have lived both in Greece and in the United States. My great-grandfather arrived in the United States in 1904. Thus, I am fourth-generation Greek American. I studied Bachelor in Arts (Public Relations) in Concordia University Montreal Canada. I also studied in McGill University (Montreal Canada) major teaching English. I have also studied and graduated from a postgraduate degree in Travel-Tourism (Washington USA). I have taught English for more than 20 years. I have also worked as an oral examiner for the Edexcel Oral Exam.